Serviciile Noastre

Îți prezentăm serviciile noastre dar și avantajele de care profiți apelând la amanetul nostru.

Evaluare bunuri

De obicei clientul doreste o anumita suma de bani. In acest caz se evalueaza obiectul astfel incat suma sa fie cat mai apropiata de cea dorita. Se ia in considerare:

Contract client

Se intocmeste un contract in doua exemplare, ambele cu valoare de original, ce contin:

Informații utile

Contractul se semneaza de ambele parti.

Clientul poate specifica o terta persoana care are dreptul de a ridica obiectul. In caz contrar, obiectul se ridica numai personal, cand se confrunta datele din contract cu datele dintr-un act de identitate.

Obiectul restituit se verifica de ambele parti prin confruntarea cu descrierea din contract.

In cazul in care obiectul nu este ridicat in momentul expirarii contractului, exista o perioada de asteptare de 10 zile. La sfarsitul acestei perioade, obiectul este scos la vanzare.

Daca clientul doreste, in momentul cand prelungeste un contract el poate sa achite o parte din suma imprumutata, la care se calculeaza comisionul aferent.

Întrebări frecvente

Comisionul perceput de noi este incepand cu 0,1% pe zi pentru imprumuturile in aur si 0,6% zi pentru imprumuturile garantate cu electronice.

Perioada de acordare a imprumutului este cuprinsa intre 1 si 20 zile la electronice, respectiv intre 1 si 30 zile la aur.

Perioada pe care se intocmeste contractul este de 30 zile la aur, respectiv 20 zile la electronice.

Contractul de amanet se poate prelungi cu inca 30 zile, respectiv 20 zile daca se achita comisionul perceput de firma pentru perioada expirata.

Contractul de amanet poate fi prelungit de cate ori este necesar pentru client neexistand o limita maxima de prelungire.

Daca clientul vine mai repede de 20/30 zile, iar valoare imprumutata este mai mare de 51 RON comisionul se recalculeza in functie de perioada scursa din momentul incheierii contractului si pana in momentul finalizarii lui.

Acordăm împrumuturi rapide & sigure!

Cu posibilitatea de a extinde perioadele contractuale ori de câte ori este nevoie!